Glitter och lyx på förpackning

Om man går till affären för att bara sponant ströva runt lite kan det hända att man hittar glittriga eyeliners. Det kan även hända att man får för sig att testa några på handen för att se om de är lika glittriga som utlovas av burken. Det kan även hända att man testar alla, och dessutom flera gånger bara för att få ett bättre helhetsintryck. Då kan det hända att man ser ut så här om handen efteråt:

Sen kan det förstås hända att när man gått igenom varenda glittrig burk av eyeliner affären har att erbjuda och inte har så mycket yta kvar av handryggen att testa på att man istället går lös på deras svarta, pulvriga ögonskuggor. Om så är fallet blir man så svart om handen att man desperat ger sig ut på jakt efter papper och någon kräm att ta bort det med, sådant som vanligen brukar finnas till hands på sminkavdelningarna men ironiskt nog inte gör det den här gången. När det händer tycker man att det är för pinsamt att gå fram till kassan och köpa den där nagelfilen man kom på att man skulle ha och försöker istället dölja händerna så mycket som möjligt när man går därifrån.


Om man söker efter vardagslyx kan man köpa en svindyr magnumglass och då få en fantastiskt flärdig och lyxig guldlåda med glassen i på köpet. Eftersom lådan var så stor blev glassen väldigt liten. Men 20 kr för en halv decimeter vriden glass kan väl räknas som ett fynd när man får en presentförpackning på köpet?

Kommentarer
Postat av: Madelene

mkt kan hända =)

är den glassen god?? den måste ju nästan va det när den ligger i en sådan lyxförpackning!! =D

2009-06-28 @ 17:03:58
URL: http://maddenande.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0