Tack för mig!

Som vanligt fanns det väldigt mycket mer att berätta än vad jag hann med att få in i bloggen. Tänkte i några veckor att jag skulle avsluta det hela genom att skriva om dessa utflykter och små glimtar av vardagen innan jag la ner bloggen för gott. Nu har jag dock bestämt mig för att det inte blir något mer skrivet på den här adressen. Bloggen var till för att berätta om mitt liv och leverne i finska huvudstadsregionen, men när jag nu inte kommer att bo där mer finns det helt enkelt inget mer att skriva om. Kanske blir det en ny blogg med fokus på andra sidan av Östersjön, dvs den västra, men det får vi se. Fokus i livet framöver blir åtminstone att hitta exjobb, hitta en lägenhet och att försöka gå på så många loppisar som benen och plånboken tillåter.

Tack alla läsare för de timmar av ert liv ni lagt ner på läsande av bloggen och den närsynthet ni troligen ådragit er på grund av detta. Hoppas det var värt den höjda optikerräkningen. För mig var det i alla fall det och när skrivarabstinensen väl kickat igång ordentligt så lär det bli mer skrivet om livet i allmänhet och detaljerna i synnerhet. Vilken adress det blir på är dock oklart men matar ni google med uttryck såsom "pysselmani", "äggmålning" och "jag hatar att vända hälar när jag stickar sockor" så ska ni nog komma rätt.

Tills dess, lev väl och glöm inte att det fortfarande finns tid att plantera hallonbuskar för skörd nästa år och att trattkantarellerna finns kvar ännu några veckor till.

RSS 2.0