Noll motivation

Men vad är det för fel på mig? Jag har inte lyckats ta tag i det här finskapluggandet alls. Det enda jag fick ut av dagen var att lära mig hur man snäser av någon som ber en gå ut med soporna (från boken givetvis) samt att det går mycket bra att sova i biblioteket med boken som huvudkudde (eller stöd för näsan snarare).

Men jag blev så himla glad idag! Kusinen var här och lånade mig sin extramadrass och hon hade med sig en gottekasse till mig =) En chokladkalender, joulutortut, pepparkakor som hennes son gjort, russin, en flaska glögg, värmeljus, fazers julchoklad, ett jättefint julkort (satte upp det på väggen framför skrivbordet) och sen ett paket från Iittala. Jag är helt galen i det mesta som Iittala gör så det ska bli spännande att öppna. Tror jag håller lite på det ett tag till dock. Jag vet vem jag ska dricka glöggen med iaf ;)

Fick en påse med tandborstar och tandkärmsprover också. Väldigt passande, en till mig och en till Mikael... =) Ja, och på tal om honom, hela den här grejen är ju bara för bra för att vara sann. Om jag verkligen förtjänar det här så måste jag ha varit en väldigt snäll flicka. Inte nog med att han ville bli kock innan han satsade på ingenjöreriet, han MANGLAR dessutom sina lakan! Iiihhh =) Jag trodde jag var den enda i min generation som gjorde det. Dessutom är han värsta romantikern, idag blev jag t.ex. buren över en gigantisk pöl med snöslask för att jag inte skulle bli blöt. Som sagt, för bra för att vara sant och jag kommer bli så sjukt bortskämd.

Skvallrade på med kusinen i en halvtimme och visade lite bilder. Han fick helt klart godkänt. (Mamma du kan ju ringa henne om du vill ha lite mer info från någon som är lite mer objektiv ;))

Nehej, om jag skulle ta tag i det här språket nu då... eller kanske planera lite nationaldagsfirande med MIkael istället... Eller kanske bli lite mer bortskämd.

Kommentarer
Postat av: Helene

Nä, det är klart att det är lite svårt att fokusera när man går runt på rosa jäkla moln! ;-)

2007-12-03 @ 21:15:51
Postat av: Micki

HAHAHAHAHAH! DU har ju verkligen träffat den rätte killen!! Manglar lakan, ojojoj. Och vilken gentleman som bär dig över pölarna. Snart lägger han väl sin mantel, eller jag menar jacka, över vattenpölarna för dig :)

2007-12-03 @ 21:59:07
Postat av: Johanna

Ja jag föreslog det men han verkade inte så pigg på det... undrar varför? Kanske bara behöver lite mer tid på sig ;)

2007-12-04 @ 08:14:31
Postat av: Linda Lundquist

Hört att det bästa för pluggmotivation är rosa moln... eller är det sömnbrist man får...? *haha*krama*

2007-12-04 @ 10:31:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0